Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angyalok jóslata képes leírás - Jóslás.tlap.hu
részletek »

Angyalok jóslata - Jóslás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: joslas.tlap.hu » Angyalok jóslata
Keresés
Találatok száma - 3 db
Angyalkártya jóslás - Angyalforrás

Angyalkártya jóslás - Angyalforrás

Őrangyalaid mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni. Ám miután szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket. Az angyalok azon erős és szeretetteljes mennybéli hírvivők, akiket nem köt tér és idő, így szüntelenül képesek segíteni neked minden apró-cseprő dologban. Amikor behívod az angyalokat, hogy segédkezzenek életed bármely területén, minden boldogabbá, egészségesebbé és könnyebbé válik. Ahelyett, hogy szükségleteid kielégítésén fáradoznál, varázslatos összhangot, gyógyulást és belső békét tapasztalhatsz. Gondolj egy olyan kérdésre, amelyre őszintén választ szeretnél kapni. Válassz egy kártyát, olvasd el az üzenetét, és figyeld meg a képet is, figyelj oda az összes benned felmerülő gondolatra, szóra, érzésre vagy képre, hiszen ezek az angyalok további üzeneteit tartalmazzák, amelyek személyessé teszik számodra a kártya sajátos jelentését. Napi útmutatás, Angyali gyógyítás, Arkangyali üzenet, Angyal meditáció

Az Angyalok

Az Angyalok

Gyermekkorunk óta ott él bennünk valamiféle kép róluk, és létük ténye egyfajta természetességgel volt jelen a gondolatainkban. Felnőtt korunkra többségünk talán már csak a fantázia világában talál számukra helyet, és a mesék birodalmába száműzi őket. Felmerül a kérdés: kik is az angyalok? Mi a szerepük az életünkben? Mi a feladatuk? A görög angelosz szó jelentése: hírnök. Különböző nevek alatt Eurázsia minden kultúrája ismeri; megemlítik már őket az akkád, ugariti szövegek is. Az angyalok változatai az egyes mitológiákban küldönc, trónálló, védelmező, törvényvégrehajtó, lélekvezető szerepet töltöttek be, égitestek mozgatói voltak, csillagok és bolygók megszemélyesítői. A késő antik keresztény angelológia precízen rendszerezi őket. Erre az égi hierarchiára a későbbiekben részletesen is kitérünk. Atlantisz első korszakában az angyalok szoros közelségben éltek az emberekkel. Az atlantisziak az ő irányításuk és felügyeletük alatt éltek, egy olyan bensőséges és meghitt kapcsolatban, amely Atlantisz felemelkedésének és virágzásának a kulcsa volt. Az angyaloktól, illetve Istentől való elfordulás lett végül az Arany Fény Birodalmá-nak a veszte, Atlantisz második korszakában. Ekkor a Mi, illetve az Ő helyébe az Én lépett. A következmények: félelem és halál.

Gyógyító angyalok - online

Gyógyító angyalok - online

Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét, és másoknak is segíteni tudj. Ez a 44 lapos jóskártyacsomag az angyalaiddal való kommunikáció eszköze: válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban. A mellékelt füzet elmagyarázza, hogyan tehetsz szert angyali olvasatra mind a magad, mind szeretteid, ismerőseid számára. A kártyák igazán a gyógyítást szolgálják, s már a puszta szemlélésük, a gyönyörű festmények feletti meditáció is gyógyító. A lapok Doreen Arkangyal kártyájához hasonlóan varázslatosak és egészen kiváló minőségűek, a kis segédkönyv pedig nagyon jó tanácsokkal szolgál az értelmezésükhöz, mellyel segíti a személyes fejlődést. Nincs negatív kártya a csomagban, hiszen az angyalok tanácsait mindig a szeretet vezérli. Gyönyörű kártyák, csodálatos gondolatok... az Angyalokkal gyógyító kártya állandó társunk lehet jó időkben, rossz időkben egyaránt.

Tuti menü